Έλα στην παρέα μας…

Κάνε το πρώτο βήμα και εμείς θα φροντίσουμε να μάθεις τα υπόλοιπα.Αν θέλεις, είναι σίγουρο ότι μπορείς!
Η δική μας σχολή εγγυάται ότι θα κάνεις τα πρώτα χορευτικά βήματα με ασφάλεια και σιγουριά, με όπλο τη γνώση και την αυτοπεποίθηση ενός χορευτή ή δασκάλου. Από το πρώτο κιόλας μάθημα θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις γρήγορα και εύκολα δύο με τρεις χορούς ταυτόχρονα, με φιγούρες από το πιο σύγχρονο βηματολόγιο του  Αmerican Style (DVIDA 2001).
Κάθε εβδομάδα, διοργανώνουμε πάρτι για ώρες...«πίστας»! Γιατί ο χορός μαθαίνεται χορεύοντας, λιώνοντας τα παπούτσια μας στο πάτωμα! Δάσκαλοι και μαθητές το γλεντάμε, χορεύοντας για δύο ολόκληρες ώρες! Φέρτε και τους φίλους σας!

Και επειδή
ο χορός δεν έχει ηλικία, αν είσαι από 6 έως… 106 ετών, μπορείς να γίνεις το καινούριο μέλος της παρέας μας. Να θυμάσαι ότι ποτέ δεν είναι αργά και ότι οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο!

Τόλμησε και μπες στο μαγικό κόσμο του χορού και κάνε την κρυφή σου επιθυμία πραγματικότητα.


Δωρεάν το 1o μάθημαΓια όσους δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με το χορό ή παραμένουν ακόμα αναποφάσιστοι, η σχολή μας προσφέρει ένα μάθημα εντελώς δωρεάν!


Έτσι, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία ενός ευχάριστου, εύκολου και εποικοδομητικού μαθήματος, με τη βοήθεια του “συγγενικού συστήματος διδασκαλίας”. Επειδή όλοι οι χοροί έχουν ομοιότητες μεταξύ τους, μπορούμε να μαθαίνουμε εύκολα κι γρήγορα δύο και τρεις χορούς ταυτόχρονα. Διαλέξτε ποιους χορούς θέλετε να κάνετε και μάθετε φιγούρες από το πιο σύγχρονο βηματολόγιο του  Αmerican Style (DVIDA 2001).


Ελάτε περπατώντας και βγείτε χορεύοντας…Ακολουθείστε μας...